Yoga


Yogakempen verzorgt al sinds 2005 met veel toewijding en enthousiasme uitgebalanceerde Hatha Yoga en Ontspanningsyoga lessen in Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse en Merksplas. Sinds 2014 is Studio 118 de thuishaven van Yogakempen geworden.


De ruime zaal, de stilte, de warmte en het binnenvallende daglicht of sfeerverlichting nodigt uit tot verstilling, tot verdieping. In deze ruimte worden yogahoudingen (asana's) beoefend en diep geademd. Via artsen en therapeuten vinden steeds meer mensen hun weg naar de wekelijkse yogalessen. Yoga is niet moeilijk en kan door jong en oud worden beoefend. Yoga geeft ontspanning, vreugde, ruimte, verdieping, innerlijke rust en bevordert zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid.


Cyrilla Ducarmon haar lesstijl is dynamisch, persoonlijk, met beide benen op de grond en met gevoel voor het juiste evenwicht tussen in- en ontspanning. Er is ruimte voor pittige en uitdagende houdingen maar ook voor diepe ontspanning, meditatie oefeningen, mindfulness en zelfinzicht. Ieder mens is er één en ieder krijgt de ruimte om binnen de eigen mogelijkheden en grenzen te bewegen en “stil” te zijn. Voor wie de de Hatha Yoga fysiek te zwaar is zijn er de Ontspannings Yoga lessen. Deze lessen zijn zachter en meer therapeutisch gericht. Aandacht voor ademhaling, zachtheid, zelf acceptatie, zelfinzicht en mindfulness zijn sterk verweven in de lessen.


Voor meer informatie zoals lestijden en tarieven kunt u terecht op de website https://www.yogakempen.be


Studio 118 BVBA

Graatakker 118

2300 Turnhout


Tel. 0495 – 497 638

yogadans@studio118.be